Søger du et undergulv til under gulvtyper som tæppe og linoleum, så er Estrich slidlagsgulv en oplagt mulighed. Hos PerBro Gulve i Kolding sørger vi for at tilpasse gulvløsningen til dine ønsker og behov.
Uanset om vi står over for en opgave med Estrich slidlagsgulv eller et new yorker gulv, så går vi til opgaven med saglighed og respekt. Vi sørger for unikke gulvløsninger hos både private og erhverv. 

Stor erfaring med Estrich gulve 

PerBro Gulve har mere end 30 års erfaring inden for lægning af gulv efter specifikke behov. Vi er også specialister i at lave en vurdering af forholdene der, hvor der skal lægges nyt gulv. 
Samlet set gør vores erfaring os til en professionel og kompetent samarbejdspartner. Vi sørger altid for flot udførte gulvbelægninger hos kunder i hele landet.

Estrich slidlagsgulve under de fleste gulvtyper

Estrich produktet består af sand og cement, hvorefter der tilsættes vand, så man får en brugbar blanding. Der lægges typisk et lag på 70-90 mm tykkelse. Det er også muligt at tilføre kemikalier, som kan fungere som en accelerator, så tørringsprocessen kan fremskyndes, hvis opgaven kræver det. 
Blandingen er anvendelig som undergulv til de fleste gulvtyper, som eksempelvis trægulve, tæpper og linoleum. Det er også muligt at bruge som gulvbelægning med en afsluttende topcoating i områder med høje fugtkoncentrationer. 

Vil du vide mere om Estrich slidlagsgulv

Hvis du gerne vil vide mere om mulighederne for gulv eller undergulv med Estrich blandingen, så er du velkommen til at kontakte os. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. 
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 76 56 07 95. Du har også mulighed for at sende din besked i en mail til info@perbrogulve.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular