Drømmer du om, at dit gulv skal have et råt look, så er et poleret betongulv noget for dig. PerBro Gulve i Kolding kan være din professionelle samarbejdspartner, så du er sikker på at opnå det udtryk i gulvet, som du ønsker.  
Vi sørger for skræddersyede gulvløsninger hos både private og erhverv, og vi kan hjælpe dig, uanset hvor i landet du befinder dig. Vi står klar til at hjælpe dig med blandt andet poleret betongulv og epoxy gulv

Stor erfaring med polerede betongulve

Hos PerBro Gulve har vi mere end 30 års erfaring inden for lægning af gulve, som er specifikt tilpasset dine ønsker og behov. Vores erfaring gør os også til specialister i at vurdere forholdene, hvor der skal lægges et nyt gulv. 
Ligegyldig hvilken opgave vi står over for, så går vi til den med respekt og saglighed, så du får et helt unikt gulv hos dig. Vi er derfor en troværdig og loyal samarbejdspartner, når det kommer til unikke gulvløsninger. 

Fordele ved et poleret betongulv

Der er flere fordele ved at vælge et poleret betongulv, så man kan derfor sagtens forstå, at gulvtypen er eftertragtet. Først og fremmest så giver det en ensartet overflade, som både skaber luft i indretningen og giver en mere jævn opvarmning, når der er gulvvarme. 
Derudover så er beton et 100% naturprodukt og derfor er det enormt slidstærkt og har en lang levetid. Der er også et væld af muligheder for at tilpasse gulvet til dine specifikke ønsker for gulvet. 

Kontakt os for en pris på poleret betongulv

Vil du høre mere om vores arbejde med polerede betongulve, eller ønsker du en pris på gulvlægning hos dig, så er du velkommen til at kontakte os. 
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 76 56 07 95. Du har også mulighed for at sende din besked på mail til info@perbrogulve.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.