Epoxy gulve er blevet meget populære gennem de sidste år, og det er der god grund til. Gulvet har en lang levetid, og så kan det nemt tilpasses den enkeltes stil og behov. Det er også muligt at lægge gulvet i flere forskellige typer af rum.
Hos PerBro Gulve i Kolding har vi mere end 30 års erfaring i at lægge gulve, som er tilpasset dine unikke ønsker og behov. Vi kan derfor blandt både hjælpe med epoxy gulv og poleret beton gulv

Slidstærkt og rengøringsvenligt epoxy gulv

Nogle af de egenskaber, som gør epoxy gulvet så udbredt er, fordi det giver et meget stærkt gulv, som derfor gør det ideelt til rum, hvor der er meget trafik. Derudover er det også rengøringsvenligt, da det har en glat overflade og er fugefri.
Med stor erfaring inden for epoxy gulve sørger vi for med vores knowhow og ekspertise at være din troværdige samarbejdspartner, som sørger for, at gulvet får det udtryk, som du ønsker. 

Epoxy gulve til private og erhverv

Fordi epoxy gulve er så slidstærke, er det ideelt for både private og erhverv. For virksomheder kan det med fordel bruges i både produktion og på kontoret, da det er modstandsdygtigt og kan klare det, som gulve disse steder bliver udsat for. 
Hos private har vi prøvet at lægge det både i køkken og stue, men også i garagen og på badeværelset. Fordi der er mange muligheder for at tilpasse i farver, og fordi det kan gøres skridsikker, så kan det bruges i næsten hele boligen. 

Få en pris på epoxy gulv

Vil du gerne vide mere om epoxy gulve eller ønsker du et uforpligtende tilbud på epoxy gulve hos dig, så tøv ikke med at tage kontakt til Perbro Gulve. 
Vi kan kontaktes på telefon 76 56 07 95 eller på mail info@perbrogulve.dk. Du er også velkommen til at sende din besked gennem vores kontaktformular