New Yorker gulve er de sidste år blevet mere og mere moderne. Gulvet har et råt udtryk ligesom betongulv i New Yorker lejligheder - deraf har det fået navnet. Derudover har gulvet også en stor slidstyrke og lang levetid. 
Gulvbelægningen kan både bruges af private og erhverv. PerBro Gulve i Kolding hjælper kunder i hele landet med at få det gulv du ønsker, uanset om det drejer sig om et New Yorker gulv, Estrich slidlagsgulv eller et helt tredje designgulv. 

Stor erfaring med New Yorker gulve

Vi lever af udelukkende at lægge gulve og derfor er vi også specialister i de forskellige gulvtyper vi tilbyder, men også til at vurdere de forhold, der er der, hvor vi skal lægge gulv.
Hos PerBro Gulve har vi mere end 30 års erfaring og med det bestræber vi os på at være en kompetent og professionel partner, når vi står over for både små og store opgaver med gulvlægning. 

Skræddersyet New Yorker gulv i fx badeværelse og køkken

New Yorker gulvet kan anvendes i flere rum i den private bolig. Derfor er det et godt alternativ til både klinkerne i badeværelset og trægulvet i køkkenet. Gulvet klarer sig også rigtig godt i rum med gulvvarme. 
Uanset hvilket rum vi skal lægge gulv i, så sørger vi for, at gulvet får det udtryk, som du ønsker. Med os som din samarbejdspartner deler vi vores know how og sørger for en god dialog, så du ved, hvilken type gulv du har, når vi er færdige med opgaven. 

Brug for en pris på New Yorker gulv hos dig

Vil du gerne vide mere om mulighederne for New Yorker gulv hos dig, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud med en pris på opgaven, så tøv ikke med at kontakte os.
Vi kan kontaktes på telefon 76 56 07 95 eller på mail info@perbrogulve.dk. Du er velkommen til at sende din besked via vores kontaktformular.