Tidsløst og moderne design

Poleret beton karakteriseres ved et tidsløst og moderne design, som passer rigtig godt ind i den nordiske og enkle indretning. Gulvet har en meget høj slidstyrke og er stort set vedligeholdelsesfrit, naturligvis med forbehold for hvilket produkt betongulvet er blevet behandlet med. Betongulvets egen opbygning og struktur er en faktor, der i sagens natur har stor indflydelse på det færdige gulv. Slibning og behandling af gulvet efterfølgende vil også påvirke udtrykket i betonen.

Et poleret betongulv skal medtænkes i en ny bolig, da gulvet er så tykt og tungt, at det ikke kan lægges ovenpå et eksisterende gulv. Vi anbefaler kun at få poleret beton, når gulvet støbes helt fra starten, og vi er taget med på råd. Det skyldes, at betonen skal være udlagt fagmæssigt korrekt. Polér man et eksisterende/gammelt betongulv, ved man ikke, hvordan overfladen kommer til at se ud, da det sikkert ikke er støbt med det formål at skulle poleres!

Poleringen af betongulvet kan udføres med forskellige systemer og produkter, der hver har deres eget look. Ønsker man et diffusionsåben betongulv, der kan optage fugt, men samtidig også er i stand til at afgive fugten igen, er der mulighed for valg af produkter hertil. Er ønsket i stedet en mætning af betonoverfladen, er der forskellige voks- og nanoprodukter, der giver betongulvet en beskyttende hinde. Den samme effekt kan opnås med diverse lakker. Og er der behov for at gøre betongulvet stærkere i overfladen, også længere nede i selve betonlagene, kan PerBro Designgulve også løse den opgave.