Nemt at vedligeholde og rengøre

Epoxygulve er ved at vinde indpas i den private bolig, for den matcher godt til den moderne boligstil. Det er meget nemt at vedligeholde og rengøre, da der ikke er ujævne kanter og fuger. Det er det vi kalder et fugefrit gulv. Og så er looket råt og lidt industrielt. Epoxygulve anvendes hyppigt som alternativ til et klinkegulv, særligt fordi der kan opnås en meget høj glans i gulvet. Gulvet egner sig især godt i køkkenet, badeværelset og i bryggerset, men kan bruges i alle rum.

Epoxygulve kan udføres i alle farver, også pangfarver,  modsat designcementen, der findes i de klassiske naturfarver. PerBro Gulve udfører gulvbelægningen i alle tænkelige mønstre og udformninger. Det er kunstneren, arkitekten eller kunden, der bestemmer, hvorvidt og hvordan det personlige touch skal komme til udtryk i et epoxygulv.

På større gulvarealer vil udførelsen af epoxygulve typisk være billigere end eksempelvis et klinkegulv, da det er et fugefrit materiale og dermed er hurtigere at udlægge.

Der er mange fordele med epoxy. Gulvet er fugefrit, skinnede og nemme at vedligeholde. Vi kan udlægge epoxyen alle steder, den hærder hurtigt, og så kan den bruges, hvor der er krav om, at gulvarealet kan tages i brug indenfor et døgn. Der er ingen opløsningsmidler i de epoxytyper PerBro Gulve anvender.

Ligesom med designspartel kræver udlægning af epoxy erfaring og know how. Epoxy er et tokomponent materiale, der skal blandes i de helt rette mængder, det hærder hurtigt, når det hældes på den overflade, det skal dække.