PROFIL

Vi hos PerBro Designgulve går ind til en opgave med respekt, saglighed og flair for dit ønske til et unikt og skræddersyet designergulv. Disse designgulve har utrolig mange fordele og passer smukt ind i et nordisk eller minimalistisk hjem.

PerBro Designgulve  læner sig op ad mere en 30 års erfaring inden for gulvlægning, og vi bestræber os på at være en troværdig, kompetent og professionel partner. Derfor ved vi, hvordan du ender op med det udtryk i gulvet, du ønsker.

Med deres enkelte og rå udtryk kan designergulve være med til at danne rammen om dit hjem. Vi kan lægge gulvene i alle rum, også badeværelset og garagen. Hvert gulv er helt unikt, det har en lang levetid, og så er det fugefri gulv meget nemt at rengøre og vedligeholde. Fordi vi udelukkende lever af at udlægge gulve, er vi specialister i at foretage en vurdering af forholdene, hvor de nye gulve skal udlægges. Med samarbejde, dialog og vores know how sørger vi for , at du ved hvilket gulv, der ligger i dit hjem, når vi pakker bilen og kører. Og vi er selvfølgelig medlem af Dansk Byggeri.

Vi bliver ved med at fascineres af mulighederne og det færdige udtryk i de gulve, vi lægger! Med kærlighed til håndværket vil PerBro Designgulve sætte en ære i at hjælpe dig i mål med et unikt, smukt og rengøringsvenligt New Yorker gulv.