KONTAKT

Vores mere end 30 års erfaring indenfor gulvbelægning stiller vi gerne til rådighed. Vi er specialister i at vurdere, at forholdene er opfyldt, før vi lægger et nyt gulv. Som udgangspunkt er alt muligt, og vi lykkedes med at få både design og funktionalitet til at gå hånd i hånd. Uanset hvad du måtte have på hjertet af ønsker, hjælper vi dig gerne med at finde det helt rigtige look og løsning til dig.

Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten af de gulve, vi lægger, da vores opgave er at sørge for, at du får et gulv, der har en lang levetid, har sit helt eget unikke udtryk, og som er meget nemt at rengøre. Gulvet skal du bruge og se på hver dag!

Den rigtige pris er vigtig, og derfor er det første vi skal forstå jeres ideer og muligheder for at kunne undgå ekstra omkostninger i form af flere arbejdstimer, end vi indregner i tilbuddet. Så har du billeder og en grundplan af dit projekt lige ved hånden, vil vi rigtig gerne have, at du vedhæfter dem. Ud fra disse kan vi bedre vurdere en pris til dig. Vi kan også arrangere et møde, hvor vi kan komme forbi en dag efter aftale, så kan vi sammen kigge og snakke omkring dit projekt. Og vi er selvfølgelig medlem af Dansk Byggeri.

Skriv en besked

Vores info:

PerBro Designgulve Aps

Ambolten 33B
6000 – Kolding
Danmark

Åbningstider
  • Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
  • Fredag: 08:00 - 15:00
  • Weekend: Lukket

Medarbejdere

Anders Jørgensen
Anders Jørgensen Entrepriseleder/Teknisk Konsulent +45 28732207 anders@perbrogulve.dk
Marianne Bøgvad
Marianne Bøgvad Teknisk Salgskonsulent +45 76 56 07 95 Marianne@perbrogulve.dk
Frank Perschke
Frank Perschke Medindehaver +45 76 56 07 95 Frank@perbrogulve.dk
Kenneth Bronée
Kenneth Bronée Medindehaver +45 76 56 07 95 Bronee@perbrogulve.dk