Kært barn har mange navne

New Yorker gulv, beton gulv, poleret beton og designgulv? Kært barn har mange navne, men hvordan laver man gulvet, som mange nok kender fra New Yorks gamle loftslejligheder med de rå og industrielle gulve? En af mulighederne er med en designcement.

Designcementen er et selvnivellerende naturprodukt, der hovedsageligt består af cement. Produktet kan lægges på eksisterende gulve som beton, klinker og epoxy, også når disse gulve har gulvvarme. Når vi laver gulvet, udlægges det i en gennemsnitlig tykkelse på 0,8 cm. Et newyorkergulv lavet med designcement afsluttes altid med en topcoat.

Gulve lagt med designcement kan lægges i alle husets rum, og ønsker du gulvet lagt i badeværelset, har vi også erfaringerne og know how til at hjælpe her, da det kræver lidt mere.

Der er forskellige naturfarver at vælge imellem, og som passer smukt ind i den nordiske, enkle stil. Ønsker du en stærkere farve til dit nye gulv, fx rød eller blå, skal du læse videre under vores fane med epoxy, som også kan bruges for at opnå det industrielle rene look.

Der er mange grunde til at det rå og lidt industrielle udtryk i gulvene appellerer til os i dag! New Yorker gulvenes indtog i de private hjem giver god mening, da gulvene er holder i rigtig mange år. Den enkle overflade er neutral i sit udtryk og giver nogle store og æstetiske indbydende flader, der samtidig gør det let at indrette. Både med nye moderne møbler og med de gamle arvestykker. Du skal ikke forholde dig til fugefarve eller fugestørrelse, og med de klassiske naturfarver, kan du let opnå det nordiske, rå og enkle look. Desuden er designgulvets fugefrie og glatte overflade meget nem overflade at rengøre og vedligeholde. Og så er det et allergivenligt gulv, der giver et godt indeklima.

Når vi kører efter endt arbejde, har du et smukt, professionelt og dit helt eget unikke designgulv. Og det til en fair m²-pris inkl. materialer, timeløn og rengøring. Ingen overraskelser i ekstra timeforbrug!

Med vores 30 års erfaring kan vi hjælpe dig sikkert gennem junglen af muligheder, designspartlen giver, så du ender op med et stærkt, rengøringsvenligt og unikt gulv, der kan danne rammen i dit hjem, og som du kan glæde dig over i mange år. Der er en række forudsætninger, der skal være på plads for at du kan være sikker på at opnå det ønskede udtryk i gulvet. Derfor sælger mange producenter kun via autoriserede gulvlæggere. Som fagmand har vi erfaring og teknisk ekspertise til at vurdere mulighederne til netop dit projekt. Vi ved, hvordan man anvender produkterne, kender vilkårene der skal være opfyldt under anvendelse og ikke mindst, så behersker vi de forskellige teknikker til udlægning af de forskellige design, man kan opnå med designcementen. Vi har lagt mange gulve og ved derfor, hvordan det færdige gulv kommer til at se ud.